Wat is Ondernemers NLP?

Wat is Ondernemers NLP?

Met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) zorg je ervoor dat je meer grip hebt op de (veranderende) omstandigheden. Ondernemers NLP is praktisch, direct toepasbaar en helpt je op bewust en onbewust niveau. Je krijgt veel nieuwe inzichten, praktische tools en kennis over de werking van het brein. Hoe kun je meer bereiken en je invloed op jezelf en anderen verhogen?

Beslissingen neem je, althans dat denk je vaak, op basis van bewuste overwegingen, kennis en ervaringen. Maar onbewust spelen er veel factoren mee, die bepalen hoe jij je business runt, welke kansen je aantrekt, welke obstakels je tegenkomt onderweg en hoe je ermee omgaat. Met Ondernemers NLP leer je om jouw onbewuste keuzes te (her)kennen en te beïnvloeden. Uiteraard op een manier die in lijn is met jouw kernwaarden, persoonlijke doelen en zakelijke doelstellingen. Tijdens het opleidingstraject brengen we al jouw zintuigen in beweging en krijg je inzicht in jouw favoriete patronen en die van anderen. Je leert beter formuleren, luisteren en welke houding en stijl het best bij jou past.

Met de communicatie skills van Ondernemers NLP breng je meer balans in je zakelijk en persoonlijk leven en zul je ervaren dat zaken soepeler gaan. Door betere communicatie zullen zakelijke beslissingen minder energie vragen. Kortom, hoger rendement, met dagelijks meer en betere resultaten.

Wat is Ondernemers NLP?

Start januari 2024

Ondernemers NLP Opleiding

  • Wil je maximaal rendement uit jouw ondernemerschap?
  • Wil je een betere balans, zowel zakelijk als privé?
  • Wil je meer kennis van de werking van het brein en hoe je dit voor je kunt laten werken?
Meer over de opleiding