Wat klanten vertellen

Wat klanten vertellen

Wat klanten vertellen

“Mijn klantgesprekken zijn nu nog scherper en beter.”

“Charlotte Krielaart houdt je bij de les; haar uitleg over de theorie blijft steeds interessant en wordt nooit saai. Tijdens de oefeningen stak ik veel op van de wisselwerking met de andere ondernemer(s). Direct na de trainingsdagen pas ik mijn ervaring toe. Ik beschik nu over nog meer tools voor het stellen van goede vragen, waardoor ik nog meer de diepte in kan gaan. Zoals Charlotte mij durfde uitdagen om het maximale uit mezelf te halen, zo pas ik haar lessen dagelijks toe. Mijn klanten profiteren daarmee van (nog) betere strategische adviezen.”

Marlène May / May I Advise
Gecertificeerd NLP Practitioner

Wat klanten vertellen

“Ik leerde mijn eigen gemoedstoestand herkennen en aanpassen.”

“Charlotte Krielaart leerde me om mijn perspectief aan te passen, vanuit mezelf naar mijn leerling. Dankzij Ondernemers NLP kies ik iedere dag mijn eigen leermomenten. Ik beoordeel mezelf kritisch en let goed op mijn taalgebruik. In het verleden zette ik mijn gesprekspartners wel eens weg met een opmerking als “dat doe je niet goed” en riep daarmee een negatieve houding op. Al tijdens de opleiding heb ik mijn toon aangepast. Ik kan anderen nu beter lezen en naar ze luisteren. Met de handvatten om open vragen te stellen breng ik mijn leerling of mededewerker in een neutrale positie. Dan is het makkelijker om verbetermogelijkheden over te brengen. Als Charlotte binnenkomt, voel je direct één brok energie. Ik volg nu haar aanstekelijke voorbeeld. Heb ik een keer een slecht humeur, dan beïnvloed ik mijn eigen brein en kom – na een reset – lachend binnen.”

Bastiaan de Paauw
Oprichter van Bas-ta Tennis Academy

Wat klanten vertellen

“Charlotte is een Force of Nature”

De natuurkracht van Charlotte Krielaart werkt natuurlijk twee kanten op, maar het belangrijkste is, dat ze doorbreekt wat zich heeft vastgezet. Ik bewonder haar authentieke intensiteit – vooral omdat het gelardeerd is met zelfspot – en blijf gefascineerd door haar tomeloze energie. Ze kan overigens ook goed incasseren. De Ondernemers-NLP opleiding volgen is niet theorie consumeren, maar de theorie ervaren. Beter nog: doorleven. Charlotte heeft mij verrijkt; natuurlijk als ondernemer, maar met name in het hervinden van mijn levensvreugde.

Sacha Boer
Gecertificeerd Ondernemers- NLP practitioner, najaar 2023