Over Monique Tuinbeek

Over Monique Tuinbeek

HR zit in mijn bloed, al heb ik de proceskant ervan achter me gelaten. Ik concentreer me nu op de teamdynamiek, de interactie tussen mensen en de mens binnen de organisatie. Ik stel me loyaal op naar het strategische doel van het bedrijf en doe dan wat nodig is. Ook als ik daarbij ‘heilige huisjes’ moet benoemen. Verandering is permanent, en ik geef graag een zetje in de juiste richting.”

Zelf was ik altijd al sterk prestatie- en doelgericht, soms zelfs ten koste van mezelf. Inmiddels heb ik geleerd om te reflecteren op mijn eigen rol in lastige situaties. En van daaruit de beste versie van mezelf te worden. Dit pas ik ook toe op organisaties en hun medewerkers. Daarbij let ik goed op de balans: Hard op de inhoud, zacht op de relatie.

De opleiding bij Ondernemers NLP heb ik in eerste instantie gebruikt om mezelf onder het vergrootglas te leggen. Deze ervaringen benut ik nu als gecertificeerd NLP Practitioner en als ‘change leader’ in mijn dagelijkse werk. Om sterk en snel te kunnen analyseren wat mensen beweegt en hoe zij opereren in een team. Het onzichtbare naar boven halen en benoemen. Inzichtelijk maken hoe teams in elkaar steken en het onderlinge krachtenveld openbaren. Bij chaos orde brengen en vertalen naar concrete plannen en acties.

Eerlijk duurt het langst. Eerst waardenvrij observeren wat de kwaliteiten van medewerkers zijn, vraagtekens benoemen, uitdiepen en aan (laten) geven wat nodig is om in beweging te komen. Voor het individu, het team en uiteindelijk de organisatie. Beperkingen onder ogen zien en achterlaten, patronen doorbreken en vervolgens nieuwe motivatie en inspiratie vinden.

Met een flinke dosis creativiteit ben ik in staat om mensen te verbinden met zichzelf en anderen. Op die basis ben ik in staat succesvolle teams te bouwen of te transformeren.

Steekwoorden: zelfverzekerd, authentiek, probleemoplosser, respect, humor.

Over Monique Tuinbeek

Monique Tuinbeek

Trainer

“Tijdens de opleiding Ondernemers NLP laat ik je voelen waar je beperkingen liggen. Samen vinden we de weg naar de best renderende invulling van jouw leiderschap.”

Over Monique Tuinbeek

Contact met Monique

Alle weerstand die je kunt voelen bij verandering heeft Monique al overwonnen, zowel in de corporate wereld als in haar persoonlijk leven. Zij gunt jou ook om je toegevoegde waarde te ontdekken en begeleid je daarbij van start tot finish. Door dalen en over bergtoppen!

Contact