Over Charlotte Krielaart

Over Charlotte Krielaart

“Als geen ander ben ik bekend met de inhoudelijke zaken die er spelen in het bestaan van een ondernemer. Het is voor mij persoonlijk een mooie uitdaging jou te laten groeien en meer inzicht te geven, zodat ook jij bewust in staat bent een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Een betere wereld betekent voor mij dat het begint bij jezelf en jouw organisatie.”

Ik heb als missie om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen die op hoog niveau opereren.

Als dochter van kleine middenstanders kon het bijna niet anders of ik ging ook het ondernemende pad op. Al 20 jaar heb ik mijn eigen onderneming en werk ik als interimmanager voor grote bedrijven en overheidsorganisaties in Nederland, zoals ABN Amro, AEGON, DELA, RIVM en het UWV.

Mijn kennis en ervaring combineer ik met een scherp observatievermogen, diepgaande mensenkennis en een feilloze intuïtie. De combinatie hoofd en hart maakt van mij een vrouw met een unieke expertise. Als trainer weet ik hoe ik mensen in hun kracht kan zetten en hen de inzichten kan geven die ze verder helpen.

Ondernemers en managers hebben veel gemeen; hoe beter de communicatie, hoe beter het resultaat. Daarnaast ervaren zowel ondernemers als managers een hoge druk op hun balans, zakelijk en privé. Ik zie dat dagelijks als ondernemer en als (interim)manager.

Mijn masteropleiding Bedrijfskunde heb ik gevolgd op Nyenrode. Daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en heb ik veel gedaan aan het aanscherpen van mijn intuïtieve inzichten.

Ik ben internationaal gecertificeerd NLP-trainer en gecertificeerd coach op drijfveren en aangesloten bij AB NLP en NOBTRA.

Mijn kernwaarden zijn: humor, uitdagend, ondernemend, verbindend, ontwapenend, recht voor z’n raap, direct, eerlijk, onorthodox.

Charlotte Krielaart

Oprichter en Trainer

“Met Ondernemers NLP geef ik jou de meest waardevolle opleiding die je kunt volgen om meer rendement uit jezelf te halen.”

Over Charlotte Krielaart

Contact met Charlotte

Als je bij Charlotte een opleiding volgt kun je verwachten dat je NLP-kennis en technieken op hoog niveau aangeboden krijgt. Ze geeft jou als ondernemer de handvatten die je nodig hebt om NLP in te zetten in jouw zakelijke en privéleven. Je ziet dit terug in jouw resultaten.

Contact met Charlotte