Ondernemers NLP Practitioner 

Ondernemers NLP Practitioner 

Ondernemers NLP is de enige opleider in Nederland die een 15-daagse NLP Practitioner opleiding aanbiedt die volledig is toegespitst op de uitdagingen van ondernemers en managers en zelfstandige professionals. De inhoud is samengesteld voor, door en met ondernemers. Tijdens de cursusdagen maken we actief gebruik van de synergie tussen de deelnemers. Je leert van en met elkaar en wisselt kennis en ervaring uit. Daag jezelf uit en ervaar direct hoe je effectiever kunt omgaan met mensen om je heen en welke houding en stijl bij jou past om jouw doelen te halen in verbinding met anderen.

Na afloop beschik je over een volledig arsenaal aan nieuwe inzichten, praktische tools en kennis om levenslang meer tijd en energie te besparen. Gegarandeerd levert dit je meer rendement op, maar bovendien meer balans, plezier en ontspanning. Zowel zakelijk als privé.

Opleidingsprogramma

De opleiding wordt gegeven in intensieve bursts van 2 tot 3 aaneengesloten dagen per maand en wordt afgesloten met de certificering. Dynamische, creatieve dagen, met volop afwisseling en uitdagingen. We werken met meerdere trainers samen aan theorie en praktijk. Vanaf het eerste moment kun je het geleerde oefenen met de overige ondernemers en managers. De trainers zullen je daarbij nauwlettend volgen, begeleiden en waar nodig – ook 1 op 1 – bijsturen.

Als individu en in kleine groepjes gaan we aan de slag met de volgende thema’s:

  • Verhogen rendement van communicatie in tijd en kwaliteit
  • Verbeteren van balans zowel zakelijk als privé
  • Bewust worden van patronen en kunnen doorbreken wat je niet meer dient
  • Bereiken van doelen in lijn met jouw waarden

Na het volgen van de opleiding en afronden van het examen, ontvang je een internationaal erkend NLP Practitioner certificaat (American Board of NLP).

Praktische informatie over de opleiding

De groepsgrootte is tussen de 6 en 20 deelnemers.

We geven de opleiding in het midden van het land. We zorgen goed voor je. De hele dag staan heerlijke dranken en versnaperingen voor je klaar en we serveren een uitgebreide, gezonde lunch.

Ondernemers NLP Practitioner 

Heb je interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen