Ondernemers NLP in 1 dag

Ondernemers NLP in 1 dag

Voor, door en mét ondernemers

Spice up jouw communicatie skills in één dag. Een creatieve en dynamische dag, speciaal voor ondernemers. Haal het beste uit jezelf en andere ondernemers.

Ben jij in je ondernemerschap op zoek naar

  • Meer rendement
  • Meer balans
  • Plezier en humor
  • én ontspanning?

Wat mag je verwachten?

Op deze dag brengen we al je zintuigen in beweging: zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Aan het eind van de dag heb je niet alleen meer inzicht in jezelf en anderen. Je leert ook hoe je effectiever kunt omgaan met de mensen om je heen. Je leert beter formuleren, luisteren en ontdekt welke houding en stijl bij jou past om anderen mee te nemen. En dat in een enthousiaste groep met ondernemers, managers en zelfstandige professionals.

Geen tijd te verspillen

Voor slechts € 349,00 excl. btw, incl. catering ontdek je hoe je jezelf kunt uitdagen en verbeteren. Stof tot nadenken over jouw toolbox aan communicatie-instrumenten.

Praktische informatie

De dag start om 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur) en eindigt om 17.00 uur. De groepsgrootte is tussen de 6 en 20 deelnemers.

De opleidingslocatie is in Huis Scherpenzeel in Scherpenzeel. Huis Scherpenzeel is een statig, intiem 16e-eeuws kasteel, omringd door een prachtig park en biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Uiteraard word je tijdens de dag volledig ontzorgd en verzorgd. Heerlijke dranken, versnaperingen en een uitgebreide, gezonde lunch staan voor je klaar.

Bij het aanmelden, ontvang je per mail direct jouw factuur. Mocht je dit niet hebben ontvangen, check dan jouw spam box of neem contact op.

Let op: woensdag 5 juni staat volledig in het teken van NLP en Voetbal. De normale Ondernemers NLP in 1 dag staan gepland voor woensdag 4 september, woensdag 9 oktober en woensdag 6 november 2024.

Ex. Btw.
Hidden
€ 0,00
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beschikbare data:

5 juni 2024 - 09:00
4 september 2024 - 09:00
9 oktober 2024 - 09:00
6 november 2024 - 09:00

Locatie:

Huis Scherpenzeel, Burgemeester Royaardslaan 1, 3925 GG Scherpenzeel